ACTA DE LA 2ón REUNIÓ DE L’ASSEMBLEA “MARXA PER LA DIGNITAT DE L’ALCOIÀ-COMTAT”

Data: dimecres 5 de març.

Hora: de 20h. a 21h.

Lloc: Club d’Amics de la UNESCO

 

Acords:

 

1.- Mantenir la presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. Pel que fa als mitjans de comunicació s’informa que ja s’ha parlat a Radio Alcoi Cadena Ser, a la Cope i a Radio Elite de Muro. Que el dimecres dia 12 estarem a Radio Cocentaina i que els diaris digitals vindran a l’acte de presentació.

 

2.- Màxima presència a l’acte de presentació del dijous dia 6 de març a les 19’30h.-20h. a la UNESCO amb Hector Agripa i Anabel Mateu.

 

3.- Ja estan a la venda les samarretes (5€) i les xapes (1€). Els poquets guanys que es puguen treure es destinaràn a la difusió de les mobilitzacions i per a la pancarta capçalera de la “Marxa de la dignitat de l’Alcoià-Comtat” del dia 16 de març (de Cocentaina a Alcoi). Quan s’acaben de vendre les que tenim demanarem més. Respecte de la pancarta s’acorda demanar-la a una empresa especialitzada amb un pressupost que pot estar en uns 66/70€.

 

4.- Pel que fa a l’organització dels autobusos, s’acorda contractar de moment un de 60 places que  eixirà de Muro a les 7’30h. (antiga estació del tren), passarà per Cocentaina (col·legi Juan Bosco) i per Alcoi (tres parades: estació del tren alcoi-valència, l’uxola i abans del pont de Fernando Reig). S’està a l’espera de la demanda per organitzar-ne més. El preu és de 16€ per plaça (si omplim) i s’ha marcat la data màxima de sol·licitud i pagament de plaça fins el diumenge dia 16 de març (dia de la marxa comarcal).

Deja un comentario